Kennismaking Kindsucces

Orthopedagoog-generalist Zwolle  NVO - BIG  |  BSM-de Jong therapeut BBT

Mijn naam is Evelien Schuurman - Klei MSc en ik ben orthopedagoog-generalist NVO en BSM-de Jong therapeut BBT in mijn eigen praktijk Kindsucces. Loopt jouw kind tegen leerproblemen of gedragsproblemen aan dan kun je een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Dan kun je vragen stellen zoals 'Wat doet een orthopedagoog?', 'Mijn kind heeft een leerprobleem, welke behandeling kun je bieden?', 'Mijn kind heeft weinig zelfvertrouwen, welke hulp zou je adviseren?', en alles wat je nog wilt weten over mijn aanbod. Met mijn ervaring en kennis vanuit onderwijs weet ik jouw kind snel handvatten te geven voor zijn of haar ontwikkeling.

ZULLEN WE KENNISMAKEN?

Over Evelien

De afgelopen twintig jaar heb ik eerst als leerkracht, remedial teacher en vervangend intern begeleider in het basisonderwijs kinderen mogen begeleiden in hun ontwikkeling. Later heb ik als orthopedagoog-generalist in het voorgezet onderwijs, kinderen met leer-, gedrag- en ontwikkelingsproblemen mogen helpen. Tijdens mijn studie orthopedagoog-generalist heb ik ook ervaring opgedaan binnen een GGZ instelling voor kind en jeugd. Vanuit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om kinderen extra hulp te geven wanneer het even niet vanzelf gaat. Helaas heb ik in mijn werkzame jaren veel kinderen zien vastlopen vanwege een gebrek aan mogelijkheden en individuele aandacht. Ik heb gemerkt dat scholen maar beperkt hulp kunnen bieden omdat zij - logischerwijs - meer op het onderwijs zelf zijn ingericht en niet zo zeer op het ondersteunen en verhelpen van kind problemen. Ik ben een zelfstandige praktijk begonnen zodat ik de mogelijkheid heb om maatwerk aan te kunnen bieden. Dit wil ik doen door niet alleen naar de symptomen te kijken, maar vooral ook gericht aan de slag te gaan met het verminderen, dan wel opheffen van onderliggende oorzaken.

 

Orthopedagoog-generalist NVO Zwolle

Naast bestaande kennis op het gebied van orthopedagogiek heb ik mij gespecialiseerd in de neurologische ontwikkeling van de zintuigen in relatie tot leer-, gedrags- en ontwikkelingsproblemen. Zo kan ik vanuit verschillende wetenschappelijk onderbouwde methodes werken en onderscheid ik mij van de reguliere zorg en kan ik net dat verschil maken wat nodig is om een verandering in gang te zetten. Zo gebruik ik bijvoorbeeld de 'Brain Stimulating Method' BSM-de Jong therapie. Ik vind vooral voldoening in mijn werk wanneer mijn inspanning er toe heeft geleid dat kinderen uiteindelijk weer op eigen kracht verder kunnen, daar word ik echt blij van.

Ik ben gedreven in mijn werk en houd ervan om eruit te halen wat erin zit. Dit vertaalt zich terug bij de kinderen die ik als orthopedagoog-generalist mag onderzoeken en behandelen. Door mijn jarenlange ervaring ben ik in staat om een realistisch beeld te schetsen en een goede inschatting te geven over de mogelijke ontwikkelingskansen.

Samen met mijn man en twee kinderen genieten we van het mooie buitenleven aan de rand van Zwolle. Ik heb een nuchtere kijk op het leven en ben iemand die met beide benen op de grond staat. Ik ben geduldig en ik heb veel doorzettingsvermogen. Ik vind het leuk om met ouders en kinderen te werken die oprecht het beste willen voor hun kind en gemotiveerd zijn om samen met mij aan de slag te gaan.

Wil je graag meer weten over wat ik als orthopedagoog-generalist of als BSM-de Jong therapeut voor jouw kind kan betekenen; aarzel dan niet om een eerste kennismaking aan te vragen via onderstaande knop.

 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

 

 

 

Je bent van harte welkom in mijn praktijk

 

Hessenweg 27
8028 PB  Zwolle
06 2349 1946
info@kindsucces.nl

MEER INFORMATIE OVER DE PRAKTIJK